Logo FruitPro

Ready-to-eat avocado’s – Favor

FruitPro B.V. is leverancier van ready-to-eat avocado’s. Deze producten leveren we jaarrond vanuit ons eigen merklabel: Favor, daarmee bieden alleen de beste kwaliteit. Ons assortiment ready-to-eat avocado’s bestaat uit de ‘Green Skin avocado’ en de ‘HASS avocado’. 

Om de kwaliteit van onze versproducten te garanderen werken wij alleen met de producent, die net als wij kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit én passie hebben voor hun vak. Zo kunnen wij jou iedere dag weer krakend verse ready-to-eat producten bieden, boordevol vitaminen, vezels en mineralen, mooi van vorm en goed van smaak.

Kwaliteit en betrouwbaarheid

Favor” staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zien het als taak om de consument te voorzien van de juiste kwaliteit en de unieke smaak, die onze ready-to-eat producten te bieden heeft. “We like to do you a Favor!”

Meer weten over onze producten?

Interesse in onze ready-to-eat avocado’s van onze merklabel Favor? Neem contact op met André Nieuwenhuis voor meer informatie en de mogelijkheden: +31 180 763 394 of stuur een mail naar a.nieuwenhuis@fruitpro.nl.

nl_NL