Logo FruitPro

Over ons

Direct from the fields

Vers fruit vanuit heel de wereld

FruitPro B.V. is in 2017 opgericht om vanuit Nederland vers fruit uit diverse landen te vermarkten. 

Als onderdeel van Galilee Export, een telersorganisatie die meer dan 9.000 hectare teelt beheert, is FruitPro B.V. een belangrijke schakel in een transparante en duurzame keten van teler naar consument.

Als erkend partner bieden wij continuïteit in kwaliteit en service van het hoogste niveau. FruitPro B.V. beweegt zich flexibel op de dynamiek van de markt, zonder onnodige ballast en kan daardoor snel inspelen op de wensen van haar afnemers.

Onze kernwaarden

Onze kernwaarden vertalen zich naar drie thema’s: Producers, Professionals en Proactive.

Producers

Wij geloven in een kosten efficiënte keten waarvan wij de regisseur zijn. Onze producten komen rechtstreeks van de telers en voldoen aan alle eisen van voedselveiligheid en duurzaamheid. Door onze nauwe band met onze producenten kunnen wij goed inspelen op hun wensen en die van onze klanten. Inzet en passie verdient een eerlijke prijs, voor iedereen.

Professionals

Het team van FruitPro bestaat uit zeer ervaren mensen die voor vele jaren actief zijn in de AGF-branche. Hierdoor kunnen wij zowel de teler als de eindklant van realtime adviezen voorzien en voelen we ons als een vis in het water op de Europese markt.

Proactive

Een proactieve houding is een must voor de hedendaagse AGF business. Het succes van een onderneming is afhankelijk van haar keuzes, niet van de omstandigheden. Daarom denken wij maximaal mee met onze partners en volgen actief de bewegingen en trends in de markt. Waar mogelijk proberen we de ontwikkelingen een stap voor te zijn.

Logo FruitPro

Ons team

Stel je vraag

nl_NL