Logo FruitPro

Eigen merk: Favor

Direct from the fields

Favor "ready to taste"

Ons merk “Favor” van FruitPro B.V. wordt alleen toegepast op onze ready-to-eat producten, die nauwkeurig geselecteerd worden door experts en afkomstig zijn vanuit alle hoeken van de wereld.

Om de kwaliteit van onze versproducten te garanderen werken wij alleen met de producent, die net als wij kwaliteit belangrijker vinden dan kwantiteit én passie hebben voor hun vak. Zo kunnen wij jou iedere dag weer krakend verse ready-to-eat producten bieden, boordevol vitaminen, vezels en mineralen, mooi van vorm en goed van smaak. De perfecte basis voor een lekkere en gezonde maaltijd!

Kwaliteit

Branding is alles wat je doet om je merk een plek te geven in het hart van de consument, daarom geloven wij in “Favor”. “Favor” staat voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij zien het als taak om de consument te voorzien van de juiste kwaliteit en de unieke smaak, die onze ready-to-eat producten te bieden heeft. Een modern rijpingsprogramma en strenge kwaliteitscontroles zorgen ervoor dat we een optimaal eetrijp assortiment kunnen bieden en perfecte kwaliteit kunnen waarborgen.

Marktgericht

Convenience wordt steeds belangrijker voor de consument, daarom zorgen wij voor een perfecte kwaliteit en rijpheid van de producten die thuis niet gemakkelijk rijpen op de fruitschaal. Consumenten willen niet wachten tot de natuur eindelijk zover is, en winkeliers kunnen hun schaarse ruimte beter gebruiken. Daarom is onze ready-to-eat rijpheidsgarantie zo belangrijk. We beschikken over de beste technologie waarmee wij rijpingsprocessen bijna naar wens kunnen versnellen of vertragen. “We like to do you a Favor!”

Ons assortiment van ready-to-eat producten bestaat uit:

  • avocado, green skin
  • avocado, HASS
  • mango’s
Favor logo
nl_NL